Politica de confidentialitate

HomePolitica de confidentialitate

S.C. DOMENIUL MUNTEAN S.R.L., prin intermediul site-ului www.domaine-muntean.com, colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram?

In general, datele cu caracter personal le colectam direct la tine. Altfel spus, ai control asupra tipului de informatii pe care ni le oferi. Gasesti mai jos tipurile de informatii pe care le colectam:

  • Numele, prenumele si adresa de email cand creezi on cont pe site-ul nostru.
  • Informatii despre produsul dorit, numarul de telefon, adresa ta.

De ce colectam datele tale?

Datele tale cu caracter personal sunt colectate si prelucrate cu scopul unic de a-ti furniza produsele si serviciile disponibile pe site-ul domaine-muntean.com. Ne referim la urmatoarele situatii:

  • Crearea si administrara contului tau pe site-ul nostru.
  • Prelucrarea comenzilor – inclusiv facturarea acestora.
  • Solutionarea oricaror probleme referitoare la o comanda.
  • Livrarea produselor comandate.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta de cumparare, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau de Cumparator.

Cum protejam securitatea datelor tale?

Securitatea datelor tale personale este asigurata prin implementarea unor masuri tehnice si organizatrice conform standardelor industriei.

Cat timp pastram datele tale?

Datele tale personale sunt stocate si prelucrate pe intreaga durata a existentei contului tau de client pe site-ul domaine-muntean.com si dupa inchiderea acestuia pe perioada prevazuta de legislatia in vigoare privind pastrarea documentelor financiar-contabile si arhivare.

Terte Parti

Datele tale cu character personal pot fi furnizate altor companii cu care S.C. DOMENIUL MUNTEAN S.R.L se afla in relatii de parteneriat numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora. Ne asiguram astfel ca datele tale sunt pastrate in siguranta, in confirmitate cu legislatia in vigoare. Companiile pot fi: companiile care furnizeaza produsele disponibile pe site-ul nostru, furnizori de service de curierat, servicii bancare, alte companii cu care avem programe comune de ofertare a produselor.

Care sunt drepturile mele?

Ai dreptul de a solicita acces la datele tale cu caracter personal, modificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii acestora. Poti retrage consimtamantul tau de a prelucra aceste date in orice moment, insa aceasta actiunea nu poate afecta orice prelucrare desfasurata inainte de retragerea consimtamatului.

Aceasta politica se completeaza cu Politica Cookie-urilor si cu Termenii si Conditiile site-ului domaine-muntean.com