Termeni si conditii

HomeTermeni si conditii

Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de vanzare pe site-ului domaine-muntean.com al Companiei S.C. DOMENIUL MUNTEAN S.R.L sunt valabile pentru achizitiile facute in Romania. Termenii si conditiile enumerate aici, impreuna cu e-mailul de confirmare, constituie contractul intre S.C. DOMENIUL MUNTEAN S.R.L si Client pentru furnizarea de produse. Se pot aplica alte conditii sau termeni in functie de produsul achizitionat. Contractul nu poate fi modificat decat daca este convenit in scris sau prin e-mail de ambele parti.

Identificarea Vanzatorului

Vanzarile produselor oferite prin intermediul domaine-muntean.com se fac de catre compania S.C. DOMENIUL MUNTEAN S.R.L., cu sediul in Strada GH. GRIGORE CANTACUZINO, Numar 115-117, Ploiesti, Prahova, inregistrata la Camera de Comert sub numarul J29/1480/2016, cod unic de inregistrare RO 36428459, denumita in continuare DOMENIUL MUNTEAN pentru concizie.

Conformitate

Toate informatiile despre produse si preturi pot fi modificate. Nu ne asumam nici o raspundere pentru erorile datorate calculatorului sau browserului utilizat de client. Toate produsele sunt disponibile in functie de stocul furnizorului la momentul comenzii.

Pretul produsului va fi cel prezentat pe factura si include TVA. Toate preturile sunt in RON. In cazul in care valoarea unei comenzi este mai mica decat totalul produselor comandate din cauza unei erori de pret, clientul este notificat cu privire la eroarea survenita si rugat sa achite diferenta. In cazul in care clientul refuza, plata initiala v-a fi returnata clientului iar comanda anulata.

Disponibilitatea produselor

Informatiile de pe site in legatura cu disponibilitatea unui produs nu sunt obligatorii. Desi DOMENIUL MUNTEAN verifica in mod constant disponibilitatea stocului si asigura actualizarea site-ului corespunzator, exista posibilitatea ca site-ul sa nu reflecte stocul actual. In cazul in care produsul achizitionat nu este disponibil, DOMENIUL MUNTEAN va notifica cumparatorul in termen de 48 de ore, indicand timpul de asteptare pentru realizarea comenzii, daca este posibil. In cazul in care clientul informeaza DOMENIUL MUNTEAN ca nu este dispus sa astepte, suma platita va fi returnata clientului.

Comanda si Plata

Clientul interesat de achizitionarea unui produs sau serviciu aflat la vanzare pe site-ul domaine-muntean.com are obligatia de a verifica exactitatea detaliilor comenzii inainte de trimite comanda spre procesare. La plasarea primei comenzi, clientul trebuie sa completeze un formular cu diverse informatii personale: numele complet, adresa de email, numar de telefon, adresa completa de expediere. Clientul creeaza si o parola. Clientul poate plati prin card de credit sau debit direct pe site. Dupa ce a selectat o metoda de plata, clientul confirma comanda intr-un mod definitiv si irevocabil. Aceasta confirmare presupune acceptarea acestor conditii generale de vanzare. Dupa procesarea platii, aceasta nu poate fi anulata de catre DOMENIUL MUNTEAN la cererea cumparatorului. Pentru plata prin card de credit sau debit pe site, clientul confirma adresa de facturare, produsul sau serviciul achizitionat si pretul total. Clientul furnizeaza numarul cartii de credit sau debit cu data expirarii si codul de securitate al cardului (CVV). DOMENIUL MUNTEAN isi rezerva dreptul de a refuza sa onoreze o comanda plasata de un consumator care nu a platit total sau partial valoarea unei comenzi anterioare sau cu care sunt in curs de solutionare litigii legate de plata. DOMENIUL MUNTEAN isi rezerva dreptul de a solicita clientilor detalii necesare pentru deblocarea unei comenzi a carei modalitate de livrare este prin curier. Astfel de solicitari se vor face prin e-mail. DOMENIUL MUNTEAN nu isi asuma raspunderea pentru livrarile esuate cauzate de informatii eronate oferite de cumparator la plasarea comenzii.

Metode de Plata

Platile pot efectuate cu carduri de credit VISA sau MasterCard. Securitatea tranzactiilor este garantata de un sistem de plata criptat cu coduri de securitate si executat printr-un sistem Secure Sockets Layer (SSL). Prin urmare, tranzactia este considerata la fel de sigura ca o plata cu card de credit sau debit efectuata printr-un terminal POS. Neplata comenzii determina anularea acesteia si dreptul de a invoca neindeplinirea contractului pentru cumparator este reziliat.

Servicii Cilenti

DOMENIUL MUNTEAN incurajeaza transmiterea comentariilor, intrebarilor legate de comenzi /produse sau sugestii care pot imbunatati serviciile si produsele oferite prin completarea formularului dispinibil pe sectiunea Contact a site-ului.

Proprietati Intelectuale

Acest site in ansamblu si toate materialele continute sunt protejate de drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Prin urmare nu este permisa utilizarea, modificarea, imprimarea, afisarea, reproducerea, distribuirea sau publicarea informatiilor continute in acest site fara acordul prealabil scris al DOMENIUL MUNTEAN. Acest site poate contine materiale protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale unor terte parti.

Informatii Certificate si Informatii privind Terte Parti

domaine-muntean.com poate contine referinte la alte site-uri (link-uri). DOMENIUL MUNTEAN isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul si materialele accesibile acestor site-uri sau care pot fi obtinute prin intermediul acestora. Orice link-uri catre alte site-uri, precum si orice alte trimiteri la informatii de la terte parti, nu vor fi in nici un fel considerate ca o aprobare explicita sau implicita de catre DOMENIUL MUNTEAN. Intrebarile si comentariile referitoare la site-urile reamintite de link-uri trebuie adresate administratorilor site-ului.

Excluderea Raspunderii

Materialul de pe domaine-muntean.com poate contine informatii inexacte si erori tipografice. DOMENIUL MUNTEAN isi declina orice raspundere pentru orice pierdere sau dauna cauzata sau legata de afilierea utilizatorilor site-ului la informatiile con»õinute in acesta. DOMENIUL MUNTEAN isi rezerva dreptul de a modifica site-ul si continutul acestuia in orice moment fara notificare prealabila.

Accesul si Utilizarea Neautorizata a Site-ului

Utilizatorii site-ului au permisiunea de a consulta numai documentele specificate in meniurile site-ului. Se interzice orice incercare neautorizata de a depasi sau de a eluda protectiile site-ului, de a utiliza sistemele care ruleaza sau sunt conectate la site-ul web pentru orice alt scop decat cel pentru care au fost destinate, de a nega serviciu pentru utilizatorii autorizati. Orice astfel de actiune va fi adusa fara intarziere in atentia autoritatilor competente si urmarita in toate instantele civile si penale in conformitate cu legile si conventiile internationale actuale.

Responsabilitati si Garantii

DOMENIUL MUNTEAN garanteaza ca toate produsele de pe site sunt realizate la standarde de inalta calitate, asigurandu-se ca fiecare dintre produsele prezente pe site-ul nostru organizeaza pe cheltuiala proprie, mijloacele, personalul tehnic si ce altceva este necesar in acest scop. DOMENIUL MUNTEAN garanteaza ca: (a) activitatile si materialele vor fi efectuate si realizate folosind cele mai bune mijloace; b) ceea ce se va face in cadrul Contractului nu va contine elemente de natura sau scop care ar putea cauza prejudicii personale, morale si / sau personale tertilor si / sau incalcarii legilor si / sau reglementarilor; c) Produsele achizitionate de Client sunt realizate conform prevederilor legii aplicabile.

Forum competent

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre DOMENIUL MUNTEAN si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.